Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Za dobrotu na zebrotu koukam To vis ze je to blbost, ale kdyz ti ta prace s tim nevadi a mas dostatecne tlustej kabel tak proc ne, mozna bys ho mel dat do husiho krku radeji ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.11.07, 15:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
|
23.11.07, 16:09 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
23.11.07, 16:38 |
|
|
Kaliban123
|
Já nevím, ale proč cpát baterku co nejdál zde do kufru vždyť kolik aut ji má u motoru a vše je v pohodě viz favorit/felda já v tom řešení vidím jen mínusy a když si vzpomenu na kamoše co si ji taky tahal dopředu neuchytil ji vůbec mínus chytil za tu stěnu jak je číslo kastle a plus přivedl kabelem který vypadal stejně silně jak původní no tak fuj neříkám, že to tak chceš provést, ale dle mě zbytečná práce já bych ji hodil buď jak mají lpgisti a nebo k přepážce motoru
|
23.11.07, 16:43 |
|
|
Kristensen
|
Fáčko a felda na to maj alespoň pěkný místo.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.11.07, 17:08 |
|
|
Kaliban123
|
Mají no to je sice fakt, ale u škodovek (všech) je u motoru tolik místa že by se tam dal dát klidně i druhý motor
|
23.11.07, 17:12 |
|
|
Martin
|
Kristensen píše: na tej příčce jsem to neviděl, jestli máte někdo foto tak hoďte sem, rád se kouknu
Kousek je tam vidět:
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
23.11.07, 18:21 |
|
|
Kristensen
|
To by šlo, na tej příčce si myslím že to je rozhodně lepší než vzadu na stěně
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
Naposledy upravil Kristensen dne 23.11.07, 19:37, celkově upraveno 1
|
23.11.07, 18:31 |
|
|
Martin
|
No to určitě, a podle mne i o mnoho lepší než vepředu.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
23.11.07, 19:24 |
|
|
Luboš
|
Osobní tatry měly baterie umístěné vepředu v kufru nikdy nebyl problém. Kabel je sice vedený přes celé auto, ale vnitřkem, všude jsou gumové průchodky, takže prodření nehrozí a úbytek napětí také není nijak nadměrně velký. Příznivě to působí na rozložení hmotnosti na nápravy a u lehké škodovky by ten efekt byl jistě mnohem větší.
|
25.11.07, 23:34 |
|
|
Thobiash
|
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
25.11.07, 23:50 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Luboš píše: Osobní tatry měly baterie umístěné vepředu v kufru nikdy nebyl problém. Kabel je sice vedený přes celé auto, ale vnitřkem, všude jsou gumové průchodky, takže prodření nehrozí a úbytek napětí také není nijak nadměrně velký. Příznivě to působí na rozložení hmotnosti na nápravy a u lehké škodovky by ten efekt byl jistě mnohem větší.
Souhlas, vzdyt je to jasny, staci trochu pocitat.
Baterka o vaze 11kg se rozlozi takto:
V zakladnim provedeni: +11kg zadni naprava, 0kg predni naprava, moment setrvacnosti maly.
Pro umisteni u zadniho cela: cca +15kg zadni naprava, -4kg predni naprava, moment setrvacnosti velky.
Pri umisteni pred spolujezdcem: +10kg predni naprava, +1kg zadni naprava, moment setrvacnosti o kousek mensi nez na zadnim cele.
Z hlediska setrvacnosti je nejlepsi mit baterku co nejbliz teziste auta (jako puvodne), z hlediska vyvazeni zatizeni naprav co nejvic vepredu, takze to neni uplne jednoduchy vyresit idealne. Komu by se chtelo, muze to i spocitat.
Kazdopadne v zatizeni naprav je umisteni 11kg baterky na zadnim cele nebo v kufru mnohem vetsi rozdil, nez jenom vaha baterky.
Vzhledem k memu silenstvi jsem o tom taky uvazoval, akorat se mi nezda bejt dobry narusovat skelet zrovna v tomhle miste. To by se nemuselo organum libit. Jedine mi prijde bejt rozumny ten kastlik na baterku udelat z hodne silnyho matrose. (Treba tam opacne namontovat kastlik od konzole pedalu...)
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
26.11.07, 10:06 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
to je nazor je jasny ze ubytek budu nucenej resit,ale to je otazka tlustyho dratu..nejvetsi pakarna bude udelat tu diru nejak hezky, coz me u der zrovna nejde a hlavne udelat ten plech pod baterkou nejak poradne,aby v pripade kolize nenastoupil spolujezdci do rozkroku, aby taky nezabral moc mista v kufru a ani u nohou... jak sem psal vejs, uz sem to videl kdesi na fotkach a strasne me to nadchlo..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
26.11.07, 12:14 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
26.11.07, 12:22 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
parada, to je on
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
26.11.07, 12:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|