Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 07:53

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 97 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další
 umisteni AKU 

ktera moznost je nejlepsi
1.nad prickou motoru 21%  21%  [ 3 ]
2. na stene motoru 14%  14%  [ 2 ]
3. v kufru ( sem hlasujte nejvic, tu chci slyset :) ) 64%  64%  [ 9 ]
Celkem hlasů : 14

umisteni AKU 
Autor Zpráva
Moderátor

Příspěvek 
ja ale nemyslel ferat ale tu formulku...zajed do boleslavi a mrkni se...nema to plechy, je to vicemene jen trubkovej ram s motorem sedackou a prevodovkou a ta prevodovka ma tahlo uplne vzadu, tzn. ze musi mit i otocenej diferak , aby jezdila dopredu na vic kvaltu nez dzadu :) :)

http://kachnis.techsajt.cz

29.11.07, 17:51
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
kachnis píše:
ja ale nemyslel ferat ale tu formulku...zajed do boleslavi a mrkni se...nema to plechy, je to vicemene jen trubkovej ram s motorem sedackou a prevodovkou a ta prevodovka ma tahlo uplne vzadu, tzn. ze musi mit i otocenej diferak , aby jezdila dopredu na vic kvaltu nez dzadu :) :)

Tam sem byl pred mesicem ... uz vim co myslis :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

29.11.07, 18:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
michalkatka píše:
Martin 007 píše:
Chtělo by to osobní setkání tady toho moc nevyřešíme a nemůžem si dát do držky :lol: :lol: :lol:

alebo sa riadne opiť :lol: :lol: :lol:
to by bylo lepší :)

29.11.07, 21:56
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Martin 007 píše:
Chtělo by to osobní setkání tady toho moc nevyřešíme a nemůžem si dát do držky :lol: :lol: :lol:
však my nic ani neřešíme, děláme si trošku srandu z toho, jaký má kdo auto, mimochodem, už máš opravenej ten výhřev zadního okna? už je chladno, abys neměl studený ruce...
Martin 007 píše:
Ne chci tim rici ze kdyz si tady vymenujeme dost ostre nazory, tak je to blby kdyz clovek na toho druhého nevidi...také neosobní a každý si hned představí vše jako urážku...ne popichování...
"ostré názory" mě vážně pobavily.... chtěl bych vědět, kdo je ten "každý"... mě tedy zvednuté zadní kolo jako čůrající pejsek jen báječně pobavilo :)

Martin 007 píše:
A kerí auto má dnes motor v zadu ??? Až na Porsche o žádným nevim a sem rád že jezdim ve vyjjimecnem voze..
možná to bude tím, že ta koncepce s motorem vpředu je v něčem výhodnější, u porsche 911 jde o tradici, ovšem i porsche dělá auta s motorem jinde

Martin 007 píše:
Vito nechtel si kupovat Rapida cože ??? :twisted: :twisted: :twisted:
jo, ale kvůli zmiňovanému mě to přešlo - nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci ;) ... ne teď vážně, jednou určitě, jsou to krasavci, ale v nejbližší době to nebude, ujasnil jsem si priority, a bohužel rapid mezi těmi hlavními nefiguruje, ostatně favorit dlouhodobě taky ne

29.11.07, 22:04
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
cyz píše:
CROWACK píše:
fuj, nejsem z ghetta ani z jižáku a 21 chromovaný kola na autě taky nemám... :wink:

Nevadí, ale recese by to mohla být dobrá, nemyslíš? Nějaké to básnické střevo tady snad někdo má, ne? :D
Jistě, sranda musí být, navrhuju tě jmenovat hlavním skladatelem, kdo je pro? Já jo.

29.11.07, 22:04
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
kachnis píše:
Ne chci tim rici ze kdyz si tady vymenujeme dost ostre nazory, tak je to blby kdyz clovek na toho druhého nevidi...také neosobní a každý si hned představí vše jako urážku...ne popichování...

nemyslim si ze by to Vítek bral jako urazeni :) jen se tak popichujem, na srazu sme pokecali a pokecame i priste :) kazdej mame proste to svoje a neuznavame to druhy :) ale porad sme hromada skodovaku :) ikdyz nechapu,proc kdyz nekdo bydli v Kvasinach,tak proc odtamtud nema i auto,kdyz mu je vyrabeli za barakem a misto toho si kupuje neco z Boleslavi :roll: :D :D :D

Tak to pokecáme, jen doufám, že budu mít lepší možnosti a budu se s vámi všemi tentokrát moci i napít. Auta z kvasin (myšleno konstrukčně) byla, jsou a budou nedostatkovým zbožím za vysokou cenu. Až najdu sponzora, nebo štědřejšího šéfa, třeba bude i to auto z Kvasin. Můj favorit je bohužel vyroben v Mladé Boleslavy, však to bylo taky znát, barvou se šetřilo.

29.11.07, 22:08
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Matthes píše:
...
Trochu nesouvisly text ale je to spojeno z komunikace pres QIP. Proste to nemame spatne chapat :P

děkuji

29.11.07, 22:09
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
michalkatka píše:
smart má motor pred zadnou nápravou, takže v strede...

inak každé poriadne auto má motor v strede... viď Ferrari F50, Bugatti_Veyron, Lamborghini Gallard, Maserati Pininfarina, Mazda Ryuga Concept... a vlastne každý monopost F1 ako vrchol techniky....

tomu ty říkáš pořádná auta? Zkus v tom odvézt pračku nebo kolo...

29.11.07, 22:10
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Tak a teď se bojím, moc a moc, poněvadž mi od nejmenovaného uživatele přišel výhružný dopis s titulkem: kravinky, to by Vam slo.. a textem :
jesli mi zas k akumulatouru napises nejakou picovinu, tak me uz naseres Very Happy

:D :D :D :D přátelé, nemáte ještě nějakou perlu na téma favorit vs škodovka ?

29.11.07, 22:14
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
Kua - no rozkecal ses pěkně...ale já svoje vysvětlovani taky myslel obrazně a z prdele...ale nako to vyznělo vážně a ty jsi to opět překroutil no...sou ty vysokoškolaci...

Porsche je mi jasny...ja to jen nechtěl psat...

atd...uz nevim co všechno si psal bo se sem psal já...

Ach jo :lol: :lol: :lol:

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

29.11.07, 22:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Vít Široký píše:
michalkatka píše:

inak každé poriadne auto má motor v strede... viď Ferrari F50, Bugatti_Veyron, Lamborghini Gallard, Maserati Pininfarina, Mazda Ryuga Concept... a vlastne každý monopost F1 ako vrchol techniky....

No to je kritérium jak ze světa motorů. S takovou bych mohl jezdit Tatrou 815...s ní odvezeš najednou i hromadu písku :D
edit: se 742 je ideální kombinovat i kolo dobové, nejlépe "skládačka" eska, mám vyzkoušeno, že se vejde bez skládání a jakékoliv demontáže za přední sedadla...sedí to na milimetr..

29.11.07, 22:33
Hluchoň

Příspěvek 
CROWACK píše:
Vít Široký píše:
michalkatka píše:

No to je kritérium jak ze světa motorů. S takovou bych mohl jezdit Tatrou 815...s ní odvezeš najednou i hromadu písku :D
edit: se 742 je ideální kombinovat i kolo dobové, nejlépe "skládačka" eska, mám vyzkoušeno, že se vejde bez skládání a jakékoliv demontáže za přední sedadla...sedí to na milimetr..

víš co no, svět motorů je speciální kapitola, protože díky kufru bude ta koktávka prostě vždycky skoro nejlepší, když ne úplně. Jako chápu, že každej chlap se chce v takovým autě co psal michal svézt (já taky), ale jako auto k použití je to uplně na ho**o, nikde to nemůžeš nechat stát, jinak o to přijdeš, chlastá to jako prase, na našich cestách to z řidiče vytřepe duši, je to nízký, všude ti vadí obrubníky apod...

29.11.07, 22:56
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
víš co no, svět motorů je speciální kapitola, protože díky kufru bude ta koktávka prostě vždycky skoro nejlepší, když ne úplně. Jako chápu, že každej chlap se chce v takovým autě co psal michal svézt (já taky), ale jako auto k použití je to uplně na ho**o, nikde to nemůžeš nechat stát, jinak o to přijdeš, chlastá to jako prase, na našich cestách to z řidiče vytřepe duši, je to nízký, všude ti vadí obrubníky apod...

A proto je 742 ideální vozdilo - svým způsobem výjimečné a přesto příznivé pro každodenní provoz... :wink:

29.11.07, 23:01
Hluchoň

Příspěvek 
ano , to je skutečně vyjímečný vůz. žádne jiné vozidlo na světě se (mám-li dobré informace) nevyrábělo asi 30 let stejně i přes to, že všichni věděli, že je to celé úplně blbě :)

29.11.07, 23:08
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
ano , to je skutečně vyjímečný vůz. žádne jiné vozidlo na světě se (mám-li dobré informace) nevyrábělo asi 30 let stejně i přes to, že všichni věděli, že je to celé úplně blbě :)

jo, zato u fáva se to vědělo hned :lol:

29.11.07, 23:12
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 97 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Další