Autor |
Zpráva |
fojtych
|
Help! Odpojeni imobilizeru - poskozeny klic
Povedlo se mi ohnout muj jediny klic od feldy a mam novej, jenomze neni naprogramovanej a pri nastartovani to umre. Da se odpojit imobilizer? Za novej klic vcetne programovani chtej skoro 1500kc tady v angliji a jenom za klic 200kc...
_________________ micra celebration 2000, 1l 16v
|
15.12.07, 17:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak voz ten zlomenej na krouzku s novym ne?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.12.07, 18:22 |
|
|
Drak
|
Vozit klíč mu nepomůže, ten snímací kroužek je na spodku spínačky a klíč musí procházet středem, imo odpojíš jedině přes PC v servisu, ale to už tě asi vyjde levněji klíč s kódem.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
15.12.07, 18:55 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Drak píše: Vozit klíč mu nepomůže, ten snímací kroužek je na spodku spínačky a klíč musí procházet středem, imo odpojíš jedině přes PC v servisu, ale to už tě asi vyjde levněji klíč s kódem.
OK ale nedavno si tu nekdo stezoval ze mu auto jede ikdyz uzije klic bez ima ... nakonec se prislo na to ze mel na krouzku klic origo ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.12.07, 19:13 |
|
|
Jiri
|
co mas presne... rok motor pripadne kod motoru.... a ten druhej klic co mas tam ma imo v sobe.... jen neni naprogramovanej....... pokud ano mozna se da naprogramovat i doma.... ale nevim... napsi co to je.. ma to central dalkovy...
|
15.12.07, 19:22 |
|
|
Ondras83
|
jednoduchá oprava...vem si druhej (jestli ho teda máš) kámošovi se to stalo u koktávky, vzal druhej a jezdí dál
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
16.12.07, 12:48 |
|
|
Jiri
|
no jestli ten druhej klic neni naprogramovanej tak to mu nepojede a nebo jestli de vyloupnpout cip z toho ulomenyho tak prehodit...
|
16.12.07, 13:24 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: Vozit klíč mu nepomůže, ten snímací kroužek je na spodku spínačky a klíč musí procházet středem, imo odpojíš jedině přes PC v servisu, ale to už tě asi vyjde levněji klíč s kódem.
draku jak kdy vesměs to funguje když to tam visí, nebo jde ten čip vypáčit a přilepit k zámku na plast sekundákem a odpojit imo asi nejde viděl jsem i řídící jednotku co používají zloději a byla na boku řj motoru řídící jednotka imo, kroužek a čip miloš
|
16.12.07, 16:05 |
|
|
Drak
|
Odpojit de, přítel na telefonu ze servisu Škoda už nám to párkrát dělal na cestě, napchl si to na škatulku a za chvilu to bylo odkódovaný.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
16.12.07, 18:55 |
|
|
fojtych
|
novej klic
tak mam novej klic naprogramovanej za 25liber. vsude ti reknou, ze musis kontaktovat prodejce skoda ale je to blbost. staci se jenom informovat
_________________ micra celebration 2000, 1l 16v
|
22.12.07, 17:06 |
|
|
Radic
|
no jestli máš tenhle typ klíčku
pokud to dobře chápu tak stačilo rozlousknout a ořehodit to co je tady vevnitř
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
22.12.07, 17:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|