| Autor |
Zpráva |
|
Vít
Hluchoň
|
 Překáží na silnici
Tak mě napadlo udělat takovou malou statistiku, půjde-li to tak nazvat... je to sice k ničemu, ale jestli se nudíte,klikněte jaký auta Vám nejvíc překáží... a nehádejme se u toho  do hlasování jsem napsal to, co obvykle překáží mně, Feldu a Favo uvádím v jednom bodě, stejně to jedno je akorát zakulacený to druhý jo, teď mi brácha říká, že by v tom seznamu měla být uvedena svodidla 
Naposledy upravil Vít dne 6.1.08, 01:05, celkově upraveno 1
|
| 6.1.08, 00:48 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
 Re: Přakáží na silnici
mne všeobecne prekážajú predo mnou autá pred ktoré nevidím, a to aj osobáky ktoré majú tak tmavé sklá že nie je pred ne vidieť.
ale nedalo by sa vyslovene povedať že mi prekážajú... ak sa nevlečú do 80% MPR, tak je to ok, ja ako aj väčšina ľudí jazdím 100-120% MPR (MPR - maximálna povolená rýchlosť)
inak keď idem za radou 742.xxx tak v 70% prípadoch cítim spalovaný olej, až tak mi to neprekáža, ale vždy vtedy si spomeniem na Techweb "čiže na nás tu"
ale najväčšiu nostalgickú náladu mi navodí vôňa M2T.... keď predo mnou ide Trabant, alebo iný 2takt.... 
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 6.1.08, 01:00 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
No nejhorsi je dedek v klobouku kterej jede ve vsi 30. Pri sjezdu z dalnice ostre brzdi ze svych 70 na 40. Nejhorsi je cepicar co si koupi novyho potkana. Pak taky nektery pipiny, to je taky neco  Tim nechci rict ze sem supr ridic to urcite ne ... ale co nekteri predvadi 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 6.1.08, 01:13 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
Mě nakládáky...hlavně ty střední dvounápravový co říděj mladý blázni ( ráno vyleze z dvojkový Golfa pičo woe a jede štreku s Ivecem stejným stylem jako do práce Golfem )...podle mě patřej tuny materiálu a zboží na koleje a ne, aby dělaly koleje na silnici...po městě at si to z nádraží rozvezou... Tečka
Paní ( afektovaná blondýna ) ve VW Touareg V10 TDi ráno spěchající s dětmi do školy je taky na ránu
HaŤaPek se držim no problemo ( 136 POWER )...ale nepředjíždím je ( jenom někdy, nebo když už mě nasere ve 120 km/h teda když se tam doškrábe)...nad nepřitelem musíte mít dohled !!!
Důchodce ignoruju a vyhýbám se jim...vždy si vzpomenu jak sem dojel bílé Fávo se staršími manžely a na pátých dveřích měl nápis: " Veškeré to kvaltování pro mladá hovada dobré jest !!! " Od té doby se jim vyhýbám...
Avie předjíždim...LIAZky předjíždim...50ccm předjíždim...autobusy předjíždim...742. něco okukuju a většinou jim dělám bodyguarda nebo jedu dál...  ale Simir třeba slabší šáde nepředjíždí, páč říká že to není tak dlouho co jsme ty slabší byli my že ano...
Auta s vlekem předjíždim když se vlečou...cyklisty předjíždím, ale opravdu bezpečně !!! klidně si zpomalim a udělám si kolonu..aspoň jim po projetí protijedoucích vozidel předvedu 136 POWER v plné síle na vyprázdněné vozovce přede mnou
 děsně mě baví když my auta mizej v zrcátku páč nečekaj, že tak vyrazim... jůůů 
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
Naposledy upravil Martin 007 dne 6.1.08, 01:38, celkově upraveno 1
|
| 6.1.08, 01:14 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Nejhorší je potkat se s blbcem. Je jedno co řídí...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 6.1.08, 01:36 |
|
 |
|
Jonny
Junior TW team
Registrován: 27.12.07, 21:50 Příspěvky: 2246 Bydliště: Turčianske Teplice ( SR )
|
co je HaŤaPka  EEEEEE to som este nepocul taky vyraz .Ja nemusim nakladaky pac sa vlecu a tazko predbiehaju 
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
| 6.1.08, 01:45 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
Jonny píše: co je HaŤaPka  EEEEEE to som este nepocul taky vyraz .Ja nemusim nakladaky pac sa vlecu a tazko predbiehaju 
Fóbije HTP (nebo taky zkratka Hov_no to pojede)
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 6.1.08, 01:48 |
|
 |
|
Jonny
Junior TW team
Registrován: 27.12.07, 21:50 Příspěvky: 2246 Bydliště: Turčianske Teplice ( SR )
|
Fóbije ? EEEEEEEE tak tomu nerozumim  Hov_no to pojede to mozebyt vela aut 
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
| 6.1.08, 01:53 |
|
 |
|
Martin 007
Dezertér
Registrován: 19.11.06, 17:11 Příspěvky: 12402 Bydliště: Pardubice - jihozápadní okolí
|
Škoda Fábia pane...ale takle honosně sem ji nazval jenom kvůli Tobě !!! 
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
| 6.1.08, 01:59 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
HTP Fabie docela jede, když řidič chce, ale problém je že řidič se chce většinou vejít se spotřebou do nějakých normálních mezí. Mě nejvíc provokují "nezničitelní" cyklisti a chodci (aspoň teda ti kteří si myslí že jsou nezničitelní a podle toho se chovají), kdo nepoznal provoz na jižní Moravě neví, ale vy co to neznáte tak si představte dvorek u babičky na venkově jako silnici a ty slepice které se tam poflakují sem-tam tak takhle se tady chovají ti chodci a cyklisti  a co překáží....asi když je v kopci za sebou 5-7 kamionů v 2m rozestupech a jedou tak 60
|
| 6.1.08, 02:09 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
chlapi, berte PROSÍM ohled na malý motorky  ....většinou na nich jezděj mladý kluci (stejně jako já), který ještě pořádně neznaj provoz, no a když je předjede 742xxx a ten řidič, mladej čurák, kterýmu ještě ani nezaschnul ingoust na řidičáku si hned myslí, že je pánem silnice a toho simáka musí předjet, ikdyž proti němu jede autobus, tak to fakt nesnášim (osobně se mi to stalo 2x a ve městě radši ani nemluvim....předjede, hemstne na brzdu a já jen čekám, kdy se mu podívám na čerstej nákup v kufru....  ) jednou sem ale na světlech natrch jednomu natuzenýmu fáglovi prdel  ...pak mě předjel a fakoval mě.... 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 6.1.08, 02:20 |
|
 |
|
Jonny
Junior TW team
|
Martin 007 píše: Škoda Fábia pane...ale takle honosně sem ji nazval jenom kvůli Tobě !!! 
Aha tak dik som nevedel ci si tam mal preklep ale hned som myslel na fabku ale radsej som sa spytal ... istota je gulomet povedala babka a zrazil ju autobus  A nesom pane som jonny a mam 19 rokov  za chvilu
my sme mali fabku a isla celkom obstojne tada viac menej ( skor menej ako viac ) vydrzala asi rok potom sme ju predali pac sme do nej nestihali vrazat prachy za servisy  Najlepsie auto je skodovka 
|
| 6.1.08, 02:30 |
|
 |
|
Šemik
|
Nejhorší jsou neosvětlení cyklisti v noci  To fakt nesnášim, zbytek dopravy je prostě každý individuelně  .. Tedy Potkany před sebe nepouštim pokud to je bezpečné.. Včera bych s nimi nezávodil.
Ale ty cyklisti beze světel..  Za tu chvíli co jezdím jsem jich už potkal dost. Pokud jede v protisměru, rozsvítím všecky světla vpředu, já mu dám jezdit beze světel 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 6.1.08, 10:57 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
nejhorší účastníci provozu jsou cyklisti a chodci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 6.1.08, 11:34 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Martin 007 píše: Důchodce ignoruju a vyhýbám se jim...vždy si vzpomenu jak sem dojel bílé Fávo se staršími manžely a na pátých dveřích měl nápis: " Veškeré to kvaltování pro mladá hovada dobré jest !!! "
No jo, od nich pak pochazej utahany motory - kdyz jedou 50 do kopce na petku 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 6.1.08, 12:29 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |