| Autor |
Zpráva |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Matthes píše: patrik-hp píše: Matthes píše: deekay píše: to jakoze si viete zamknut diferak?  kde? ako?  No jasny, to ty nemuzes jelikoz mas motor na spatny strane  Staci zatahnout rucku, tim dosahnu (ty ne) toho ze se toci obe hnana kola. A ne ze jedno stoji a druhy se protaci   A co takhle si levou nohou přibžďovat....  na co tahat ruční brzdu.   My se bavime o rozjezdu, kdyz zablokuje vsechny 4 kola tak nevim jestli je to moudre  Popripade na rozjezd nema 3 nohy aby jeste poustel spojku 
 Ale kdo tady říká že musí ve fávu sedět chobotnice aby dělala naráz tolik úkonů?No pokud se rozjedeš a začneš přibržďovat pedálem,tak je to naprosto stejný efekt...Tak že jestli nemůže je scestné...
|
| 6.1.08, 16:35 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
patrik-hp píše: :D  Ale kdo tady říká že musí ve fávu sedět chobotnice aby dělala naráz tolik úkonů?No pokud se rozjedeš a začneš přibržďovat pedálem,tak je to naprosto stejný efekt...Tak že jestli nemůže je scestné...
No jo no ale je to takove zbytecne slozite a ne urcite tak ucelne  Trochu vic pribrzdi a zdechne mu to. Na druhou stranu nase rucni brzda poskytuje stale pribrzdovani hnanych kol a predni kola jsou volna k urcovani smeru vystrelu 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 6.1.08, 17:00 |
|
 |
|
Jura
|
Jééééjda... no já ted byl na vysočině na chatě a taky tam napadl sníh, tak sem si říkal, že si vyzkouším nějaký hodiny a tak.... chudák moje Felinka dal sem jí zabrat... Ale já sebou měl radši ještě dva lidi v autě, aby mě dycky vytáhli z pole:) Jednou sem dal ale nechtěnej smyk asi 270 stupňů mi uletěl zadek a naštěstí sem skončil 30 cm od stromu a ještě menší kousek od fakt blbýho rygólu. V tu chvíli sem měl srdce v trenkách... No jo...letní gumy, ale bez nich by zase nebyla sranda:)
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 6.1.08, 17:08 |
|
 |
|
Jonny
Junior TW team
Registrován: 27.12.07, 21:50 Příspěvky: 2246 Bydliště: Turčianske Teplice ( SR )
|
Jeeeeeeej dnes nam nakydalo asi 20 cm snehu.... tak somho hned vyskusal  . mame tu take mensie letisko kolom dokola oblozene senom tak tam som sa vyblaznil. sice som minul asi 2l benzinu ale stalo to za to. za Haaaaaluz to bola 
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
| 6.1.08, 18:26 |
|
 |
|
fatal
rejpal
|
 Re: Sníh :-)
Waclav píše: Zdarec Dneska přes noc nám i v Praze napadl sníh ... ... hle zapadl sem...
Pražáci...  Napadnou tři centimetry sněhu (u muzea čtyři) a už mají problémy. 
|
| 6.1.08, 19:04 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 6.1.08, 19:15 |
|
 |
|
škodař
Registrován: 21.1.07, 00:29 Příspěvky: 4693 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
my vytáhli z kámošek kobylu a sáňky kámoš blnul ze sáňkama a já za ním na laně s prknem  asik 10kiláků terén neterén cesta nesesta pole nepole prkno poškrábaná hrany ztupená o asfalt 
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
| 6.1.08, 19:26 |
|
 |
|
Waclav
|
 Re: Sníh :-)
fatal píše: Waclav píše: Zdarec Dneska přes noc nám i v Praze napadl sníh ... ... hle zapadl sem... Pražáci...  Napadnou tři centimetry sněhu (u muzea čtyři) a už mají problémy. 
Jóóó kdyby 4cm, tady je asi 10 
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
| 6.1.08, 20:13 |
|
 |
|
zokot
Registrován: 10.1.06, 08:19 Příspěvky: 1311 Bydliště: okres Žďár nad Sázavou
|
Jura píše: Jééééjda... no já ted byl na vysočině na chatě a taky tam napadl sníh, tak sem si říkal, že si vyzkouším nějaký hodiny a tak.... chudák moje Felinka dal sem jí zabrat... Ale já sebou měl radši ještě dva lidi v autě, aby mě dycky vytáhli z pole:) Jednou sem dal ale nechtěnej smyk asi 270 stupňů mi uletěl zadek a naštěstí sem skončil 30 cm od stromu a ještě menší kousek od fakt blbýho rygólu. V tu chvíli sem měl srdce v trenkách... No jo...letní gumy, ale bez nich by zase nebyla sranda:)
na chatě kde? tady na vysočině je sníh všude.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
| 6.1.08, 20:17 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Jura píše: Jééééjda... no já ted byl na vysočině na chatě a taky tam napadl sníh, tak sem si říkal, že si vyzkouším nějaký hodiny a tak.... chudák moje Felinka dal sem jí zabrat... Ale já sebou měl radši ještě dva lidi v autě, aby mě dycky vytáhli z pole:) Jednou sem dal ale nechtěnej smyk asi 270 stupňů mi uletěl zadek a naštěstí sem skončil 30 cm od stromu a ještě menší kousek od fakt blbýho rygólu. V tu chvíli sem měl srdce v trenkách... No jo...letní gumy, ale bez nich by zase nebyla sranda:)
No jo, ono je občas i slyšet jak všem v autě cvaká prdel 
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 6.1.08, 20:45 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
ta ruckova uzaverka diferaku chodi dobre, kdyz hrabu, rozjizdim se na 2 ku nebo 3ku,sice trpi spojka,ale obcas to jde... taky zabira rozhoupani : 1-R-1-1-R-2 a sem venku 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 6.1.08, 23:25 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
ja byl odpoledne vyzkouset za barek novej alternator a pri ty prilezitosti sem vyhnal pavouky z podvozku..taky se mi stalo, ze sem se zastavil az u stromecku, ale pohodicka..odevsad sem se vyhrabal, mam i fotecky mista, ale vymontuju je az pozitri 
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 6.1.08, 23:27 |
|
 |
|
Dusche
Registrován: 27.1.06, 08:19 Příspěvky: 602 Bydliště: Praha-Zizkov
|
jak presne funguje to uzavirani diferaku na skode 120? Jedno kolo se zacne protacet a do druheho tim padem nejde zadnej moment, pritahnu rucku tim trosku pribrzdim to prokluzujici kolo ale stejne velkou silou pribrzdim i to stojici kolo, ne? Vim ze to funguje tedy aspon to kluci co meli skodule vzdy rikali , ale jak to presne beha?
|
| 7.1.08, 08:33 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
heh - funguje to ale musíš mít naprosto přesně seřízenou ruční brzdu, jinak to v praxi moc nefunguje
|
| 7.1.08, 09:44 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
já bych se jen zeptal, jak se stane, že se zapadne v deseti centimetrech sněhu? Dokud nesedím na břiše, tak jedu... nehledě na to, že vzhledem k obrázkům z webkamer, které mi poslal včera nepér se mi zdá 10 jako mírně nadhodnocené číslo, i podle záznamů čhmú 
|
| 7.1.08, 09:50 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |