Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 18:00

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 144 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Další
 Aky tlak? 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Tuner#2 píše:
Chudák guma pokud máš předepsaný rozměr 165/70 R13, tak jí lituju...

toto beriem ako osočovanie :roll: ( osočovanie mnou, aj keď zle alebo nevhodne nameraných hodnôt )

mimochodom zasa sa opakujem, guma je spokojná, dere sa rovnomerne, neodskakuje akurát to meriam tesne po jazde ma pumpe lebo nemám na tlakomer :lol: :lol: :oops:

edit: je vôbec dnes tlakomer v povinnej výbave :?:
ja som užívateľ :idea: a koľko je takých ľudí čo fúkajú a merajú tlak iba na pumpe :oops: , mne sa ten kompresor doma vôbec nechce vyťahovať, fakt iba keď musím....

3.1.09, 16:12
Pspvek Reklama

Příspěvek 
MATTESS píše:
ferrari: v návodu je stejný tlak jako v Andrtovi :wink: Bavím se pouze o tlaku pneu x návod, když tak nabádáš k pozornému čtení
Vít: něco podobnýho se stalo, když strejc dal nějaký Goodyear, ty byly jak bačkora

ano, u zimáků se uvádí vyšší tlak

No vidíš a teda 1,5 a 1,9 je podľa Teba správny tlak :?: :oops: Môžme dať hlasovať, kto tlakuje na 1,5/1,9 na 742ke...zatiaľ som tu nikoho nevidel, žeby takto tlakoval...

A paradoxne, ja musím pri zimákoch dávať nižší tlak a to len potvrdzuje to, na čo sa pýta Vít a síce, že optimálny tlak sa môže meniť aj podľa konštrukcie pneu (čo som tu už inak podotkol a je to aj 100% pravda a preto sa musí brať návod s rezervou, čo sa týka tlaku hustenia)...ale hej, vo všeobecnosti sa odporúča pre zimáky vyšší tlak a síce kvôli tomu, že dezén sa v dôsledku jemného prehustenia viac otvorí a teda sneh skôr vypadne...tiež pri jazde v dôsledku nižšej okolitej teploty toľko nenarastie tlak v pneu...ale ja mám tlakový paradoxx, pretože ja jednoducho musím menje, lebo potom sa mi veľmi derú v strede...

Megane 1,9D
AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97

3.1.09, 16:32

Příspěvek 
Tuner#2 píše:
Kdo dává 2,8 je u mě blb,

A toto je, btw, normálne, že? Ani náhodou nie na hranici vulgárnosti, že? Škoda že mám taký pocit, že keby si sa tu Ty nezapájal, tak by tu tieto diskusie boli omnoho kľudnejšie...a myslím, žeby sme si vedeli vysvetliť chybu iných aj rozumnejšie... :sick:

Megane 1,9D

3.1.09, 16:37

Příspěvek 
Tuner#2 píše:
michalkatka píše:
Tuner#2 píše:
Chudák guma pokud máš předepsaný rozměr 165/70 R13, tak jí lituju...

zasa si najmúdrejší :shock: , toto sa nemusí komentovať, s tým tlakom som to už rozpísal, nefúkam ich toľko len tak pre srandu... ( pre zopakovanie: pri predpísanom tlaku je guma napohľad mäkká, auto dobre nesedí, a viac sa opotrebuvávajú kraje ako stred, po úpravách neviem akú mám hmotnosť predku, mám tam toho dosť navyše oproti sérii :roll: )
Kdo dává 2,8 je u mě blb, neb to je strašně moc a na v létě na dálnici tam bude silně přes 3 atmosféry!!!

a dyk ty seš taky koňomrd...von tam píše, že to tak holt musí bejt, v létě po dálnici s těmahle gumama nejezdí a 2,8 tam má po jízdě...tak čti a nemektej :lol:

3.1.09, 17:15
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83: Tebe snas taky učili v autoškole, že se tlak mění při jízdě na dálnici? Pokud ne, tak měl hned napsat, že těch 2,8 tam má když je 30° ve stínu a dálnice je rozpálená. Ale tlak se má měřit v garáži než vyjdeš a ne po jízdě, to už taky může být pozdě.

ferrari: No vidíš a na některý jsem tady ještě moc slušnej, když tu píšou bludy o audiu jako třeba Ty :wink:

3.1.09, 17:30
Profil Zobrazit autorovy stránky
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
na 105 sem foukal 2,2 předek a 2,4 zadek ted na felině všude 2,5 :D

3.1.09, 17:35
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
to si sadro myslim, že tu feldu přeháníš, no to ale uvidiš, jak se ti budou sjíždět gumy

3.1.09, 17:38
Profil ICQ

Příspěvek 
Tuner#2 píše:
Ondras83: Tebe snas taky učili v autoškole, že se tlak mění při jízdě na dálnici? Pokud ne, tak měl hned napsat, že těch 2,8 tam má když je 30° ve stínu a dálnice je rozpálená. Ale tlak se má měřit v garáži než vyjdeš a ne po jízdě, to už taky může být pozdě.

ferrari: No vidíš a na některý jsem tady ještě moc slušnej, když tu píšou bludy o audiu jako třeba Ty :wink:

když nemá jinou možnost...a pochybuju, že by v zimě je 30°C ve stínu ;) :lol:

a že se má....taky se má měnit vejfuk, až bude studenej, aby sis nepopálil ruce, ale když není k zbytí, tak nenaděláš nic ;)

3.1.09, 17:51
Profil ICQ

Příspěvek 
k těm tlakoměrům ono to je těžký, každej ukazuje jinak, když jsem ještě jezdil po EU tak jsme na firmě měli 4 tlakoměry z toho jeden ukazoval při tlaku nad 3 bary o 1 !!!!! bar špatně a ty ostatní tři se rozcházely řádově v 0,3 bar a to ještě ty dva z toho byly profi

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

3.1.09, 18:03

Příspěvek 
Kristensen píše:
k těm tlakoměrům ono to je těžký, každej ukazuje jinak, když jsem ještě jezdil po EU tak jsme na firmě měli 4 tlakoměry z toho jeden ukazoval při tlaku nad 3 bary o 1 !!!!! bar špatně a ty ostatní tři se rozcházely řádově v 0,3 bar a to ještě ty dva z toho byly profi
Proto píšu, žem mám doma tři a jen jeden ukazuje přesně a dle toho můžu zodpovědně radit tlak v pneu, ale řídit se a radit dle těch noname u pumpy to bych si teda nedovolil.

3.1.09, 18:05
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
:D zase se bavím :lol:

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

3.1.09, 18:16
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
to je dobře, že nejsem sám :)

3.1.09, 18:18
Profil ICQ

Příspěvek 
já se taky bavim :D...fatala na vás :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

3.1.09, 18:38
Profil ICQ

Příspěvek 
Tuner#2 píše:
ale řídit se a radit dle těch noname u pumpy to bych si teda nedovolil.

Nóóó vidíš, a ja to tiež tak robím - podľa manometra osadeného na kompresoroch na pumpách...ale ja viem, je to všetko zle, všéééétko zle...vlastne, temer všetci tu robia všééétko zle...iba jeden člen dobre...ktorýže to bude...ktorýže len :?: žeby Tuner 2 :?: :lol: :lol:

Megane 1,9D

3.1.09, 20:54
rejpal

Příspěvek 
Ondras83 píše:
já se taky bavim :D...fatala na vás :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

A co já zas? :lol: Taky se bavím, je to komedie. :lol: Raději ani neříkám, jak foukám kola já. :lol:

3.1.09, 21:44
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 144 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Další