Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
Tuner#2 píše: Chudák guma pokud máš předepsaný rozměr 165/70 R13, tak jí lituju...
toto beriem ako osočovanie ( osočovanie mnou, aj keď zle alebo nevhodne nameraných hodnôt )
mimochodom zasa sa opakujem, guma je spokojná, dere sa rovnomerne, neodskakuje akurát to meriam tesne po jazde ma pumpe lebo nemám na tlakomer
edit: je vôbec dnes tlakomer v povinnej výbave
ja som užívateľ a koľko je takých ľudí čo fúkajú a merajú tlak iba na pumpe , mne sa ten kompresor doma vôbec nechce vyťahovať, fakt iba keď musím....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.1.09, 16:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
MATTESS píše: ferrari: v návodu je stejný tlak jako v Andrtovi Bavím se pouze o tlaku pneu x návod, když tak nabádáš k pozornému čtení Vít: něco podobnýho se stalo, když strejc dal nějaký Goodyear, ty byly jak bačkora ano, u zimáků se uvádí vyšší tlak
No vidíš a teda 1,5 a 1,9 je podľa Teba správny tlak Môžme dať hlasovať, kto tlakuje na 1,5/1,9 na 742ke...zatiaľ som tu nikoho nevidel, žeby takto tlakoval...
A paradoxne, ja musím pri zimákoch dávať nižší tlak a to len potvrdzuje to, na čo sa pýta Vít a síce, že optimálny tlak sa môže meniť aj podľa konštrukcie pneu (čo som tu už inak podotkol a je to aj 100% pravda a preto sa musí brať návod s rezervou, čo sa týka tlaku hustenia)...ale hej, vo všeobecnosti sa odporúča pre zimáky vyšší tlak a síce kvôli tomu, že dezén sa v dôsledku jemného prehustenia viac otvorí a teda sneh skôr vypadne...tiež pri jazde v dôsledku nižšej okolitej teploty toľko nenarastie tlak v pneu...ale ja mám tlakový paradoxx, pretože ja jednoducho musím menje, lebo potom sa mi veľmi derú v strede...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
3.1.09, 16:32 |
|
|
ferrari
|
Tuner#2 píše: Kdo dává 2,8 je u mě blb,
A toto je, btw, normálne, že? Ani náhodou nie na hranici vulgárnosti, že? Škoda že mám taký pocit, že keby si sa tu Ty nezapájal, tak by tu tieto diskusie boli omnoho kľudnejšie...a myslím, žeby sme si vedeli vysvetliť chybu iných aj rozumnejšie...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
3.1.09, 16:37 |
|
|
Ondras83
|
Tuner#2 píše: michalkatka píše: Tuner#2 píše: Chudák guma pokud máš předepsaný rozměr 165/70 R13, tak jí lituju... zasa si najmúdrejší , toto sa nemusí komentovať, s tým tlakom som to už rozpísal, nefúkam ich toľko len tak pre srandu... ( pre zopakovanie: pri predpísanom tlaku je guma napohľad mäkká, auto dobre nesedí, a viac sa opotrebuvávajú kraje ako stred, po úpravách neviem akú mám hmotnosť predku, mám tam toho dosť navyše oproti sérii ) Kdo dává 2,8 je u mě blb, neb to je strašně moc a na v létě na dálnici tam bude silně přes 3 atmosféry!!!
a dyk ty seš taky koňomrd...von tam píše, že to tak holt musí bejt, v létě po dálnici s těmahle gumama nejezdí a 2,8 tam má po jízdě...tak čti a nemektej
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
3.1.09, 17:15 |
|
|
Tuner#2
|
Ondras83: Tebe snas taky učili v autoškole, že se tlak mění při jízdě na dálnici? Pokud ne, tak měl hned napsat, že těch 2,8 tam má když je 30° ve stínu a dálnice je rozpálená. Ale tlak se má měřit v garáži než vyjdeš a ne po jízdě, to už taky může být pozdě.
ferrari: No vidíš a na některý jsem tady ještě moc slušnej, když tu píšou bludy o audiu jako třeba Ty
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
3.1.09, 17:30 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
na 105 sem foukal 2,2 předek a 2,4 zadek ted na felině všude 2,5
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.1.09, 17:35 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
to si sadro myslim, že tu feldu přeháníš, no to ale uvidiš, jak se ti budou sjíždět gumy
|
3.1.09, 17:38 |
|
|
Ondras83
|
Tuner#2 píše: Ondras83: Tebe snas taky učili v autoškole, že se tlak mění při jízdě na dálnici? Pokud ne, tak měl hned napsat, že těch 2,8 tam má když je 30° ve stínu a dálnice je rozpálená. Ale tlak se má měřit v garáži než vyjdeš a ne po jízdě, to už taky může být pozdě. ferrari: No vidíš a na některý jsem tady ještě moc slušnej, když tu píšou bludy o audiu jako třeba Ty
když nemá jinou možnost...a pochybuju, že by v zimě je 30°C ve stínu
a že se má....taky se má měnit vejfuk, až bude studenej, aby sis nepopálil ruce, ale když není k zbytí, tak nenaděláš nic
|
3.1.09, 17:51 |
|
|
Kristensen
|
k těm tlakoměrům ono to je těžký, každej ukazuje jinak, když jsem ještě jezdil po EU tak jsme na firmě měli 4 tlakoměry z toho jeden ukazoval při tlaku nad 3 bary o 1 !!!!! bar špatně a ty ostatní tři se rozcházely řádově v 0,3 bar a to ještě ty dva z toho byly profi
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
3.1.09, 18:03 |
|
|
Tuner#2
|
Kristensen píše: k těm tlakoměrům ono to je těžký, každej ukazuje jinak, když jsem ještě jezdil po EU tak jsme na firmě měli 4 tlakoměry z toho jeden ukazoval při tlaku nad 3 bary o 1 !!!!! bar špatně a ty ostatní tři se rozcházely řádově v 0,3 bar a to ještě ty dva z toho byly profi Proto píšu, žem mám doma tři a jen jeden ukazuje přesně a dle toho můžu zodpovědně radit tlak v pneu, ale řídit se a radit dle těch noname u pumpy to bych si teda nedovolil.
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
3.1.09, 18:05 |
|
|
Radic
|
zase se bavím
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
3.1.09, 18:16 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
to je dobře, že nejsem sám
|
3.1.09, 18:18 |
|
|
Ondras83
|
|
3.1.09, 18:38 |
|
|
ferrari
|
Tuner#2 píše: ale řídit se a radit dle těch noname u pumpy to bych si teda nedovolil.
Nóóó vidíš, a ja to tiež tak robím - podľa manometra osadeného na kompresoroch na pumpách...ale ja viem, je to všetko zle, všéééétko zle...vlastne, temer všetci tu robia všééétko zle...iba jeden člen dobre...ktorýže to bude...ktorýže len žeby Tuner 2
|
3.1.09, 20:54 |
|
|
fatal
rejpal
|
A co já zas? Taky se bavím, je to komedie. Raději ani neříkám, jak foukám kola já.
|
3.1.09, 21:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|