Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 20:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Ani bohovi naskocit 
Autor Zpráva

Příspěvek Ani bohovi naskocit
Tak je to tu zase, zase raz ked clovek potrebuje rychlo prist do prace, pribehne ku autu, natlaci benzin do karbecu, vbehne do auta otoci klucikom a ono to proste nechce chytit. Tak rychly debug - benzin z vyfuku smrdi ako svina, iskra ma pekne pretrepala ale motor ani bohovi naskocit. Inak motor 742.13 + ETZ. Jedine co ma napada moze byt viko rozdelovaca (vypada OK) palec (tiez bez poskodenia) alebo sviecky (nepozeral som, na to nebol cas a strasne tam prsi)
Nejaka rada pred tym ako nakupim posledne spomenute diely a nechyti to ani potom?

30.3.09, 07:09
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Ani bohovi naskocit
darklord píše:
Tak je to tu zase, zase raz ked clovek potrebuje rychlo prist do prace, pribehne ku autu, natlaci benzin do karbecu, vbehne do auta otoci klucikom a ono to proste nechce chytit. Tak rychly debug - benzin z vyfuku smrdi ako svina, iskra ma pekne pretrepala ale motor ani bohovi naskocit. Inak motor 742.13 + ETZ. Jedine co ma napada moze byt viko rozdelovaca (vypada OK) palec (tiez bez poskodenia) alebo sviecky (nepozeral som, na to nebol cas a strasne tam prsi)
Nejaka rada pred tym ako nakupim posledne spomenute diely a nechyti to ani potom?

se nediv komu se chce v pondělí makat když ještě navíc prší,

závada bude ve VN nahlaš odpory kabelů a palce, zda máš utěsněné fajky u svíček, předstih, úhel sepnutí miloš

30.3.09, 07:19

Příspěvek 
no, zavada bude na ceste viko-palec-kable-sviecky to som odhalil aj ja, multimeter nemam u seba, ale kable ma este takto nikdy nesklamali (menim so svieckami) konckovky su utesnene. Vcera to chytlo v dazdi bez jedineho naznaku problemu a dneska rano ani brnk

odpory kablov maju nejaky rozsah pouzitelnosti? (zo dna na den prestane ist?)

ha, tak sa divam do prehladu sviecky+kable su tam od 19.7.(15tkm) palec+viko 9.10. (9tkm) - takze chyba bude asi v tych svieckach (no ale v tom pripade drzali do poslednej sekundy vyborne)

30.3.09, 07:36
Pan Kapitán

Příspěvek 
Kdyz nestartuje, tak vzit hadr a zacit lestenim vika rozdelovace hezky mezi vyvodama a taky kolem vyvodu civky. Vetsinou mi to pak chytne.

Cvokárium: Youtube Instagram

30.3.09, 08:20
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
Viky píše:
Kdyz nestartuje, tak vzit hadr a zacit lestenim vika rozdelovace hezky mezi vyvodama a taky kolem vyvodu civky. Vetsinou mi to pak chytne.

diky ti o pane, minuta s handrou a zase chytlo na pol otocky, kua to su zavady :D

30.3.09, 09:01

Příspěvek 
Viky píše:
Tiez som dnes praktizoval, po 90 minutach jazdy v zavese za vozidlami na dialnici. A absencii spodneho krytu na motore v dazdi zacal motor trhat. Voda bola aj v Etz, aj v rozdelovaci. Nestihol som cviko :sad:

30.3.09, 09:56

Příspěvek 
no tak susplechy myslim ze moc nepomozu, pac mne tam tecie tymi dierami v kapote, a myslim ze od spodu to na 742 moc nespini resp som si nevsimol za dva roky

30.3.09, 13:29

Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
Příspěvek 
darklord píše:
no tak susplechy myslim ze moc nepomozu, pac mne tam tecie tymi dierami v kapote, a myslim ze od spodu to na 742 moc nespini resp som si nevsimol za dva roky

jak sem jezdil v zime bez leveho plechu u motoru tak to znat bylo :-D prestala jit i zpetna houkacka :-D a sem tam zkratovaly svetla :oops:

30.3.09, 14:38
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
ja mam teda susplech iba pravy, aby mi nekapal olej v garazi na podlahu :D inak ten lavy som vyhodil pretoze to bolo zhnite ako stare jablko

30.3.09, 16:04
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]