Autor |
Zpráva |
darklord
|
Ani bohovi naskocit
Tak je to tu zase, zase raz ked clovek potrebuje rychlo prist do prace, pribehne ku autu, natlaci benzin do karbecu, vbehne do auta otoci klucikom a ono to proste nechce chytit. Tak rychly debug - benzin z vyfuku smrdi ako svina, iskra ma pekne pretrepala ale motor ani bohovi naskocit. Inak motor 742.13 + ETZ. Jedine co ma napada moze byt viko rozdelovaca (vypada OK) palec (tiez bez poskodenia) alebo sviecky (nepozeral som, na to nebol cas a strasne tam prsi)
Nejaka rada pred tym ako nakupim posledne spomenute diely a nechyti to ani potom?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
30.3.09, 07:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Ani bohovi naskocit
darklord píše: Tak je to tu zase, zase raz ked clovek potrebuje rychlo prist do prace, pribehne ku autu, natlaci benzin do karbecu, vbehne do auta otoci klucikom a ono to proste nechce chytit. Tak rychly debug - benzin z vyfuku smrdi ako svina, iskra ma pekne pretrepala ale motor ani bohovi naskocit. Inak motor 742.13 + ETZ. Jedine co ma napada moze byt viko rozdelovaca (vypada OK) palec (tiez bez poskodenia) alebo sviecky (nepozeral som, na to nebol cas a strasne tam prsi) Nejaka rada pred tym ako nakupim posledne spomenute diely a nechyti to ani potom?
se nediv komu se chce v pondělí makat když ještě navíc prší,
závada bude ve VN nahlaš odpory kabelů a palce, zda máš utěsněné fajky u svíček, předstih, úhel sepnutí miloš
|
30.3.09, 07:19 |
|
|
darklord
|
no, zavada bude na ceste viko-palec-kable-sviecky to som odhalil aj ja, multimeter nemam u seba, ale kable ma este takto nikdy nesklamali (menim so svieckami) konckovky su utesnene. Vcera to chytlo v dazdi bez jedineho naznaku problemu a dneska rano ani brnk
odpory kablov maju nejaky rozsah pouzitelnosti? (zo dna na den prestane ist?)
ha, tak sa divam do prehladu sviecky+kable su tam od 19.7.(15tkm) palec+viko 9.10. (9tkm) - takze chyba bude asi v tych svieckach (no ale v tom pripade drzali do poslednej sekundy vyborne)
|
30.3.09, 07:36 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Kdyz nestartuje, tak vzit hadr a zacit lestenim vika rozdelovace hezky mezi vyvodama a taky kolem vyvodu civky. Vetsinou mi to pak chytne.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
30.3.09, 08:20 |
|
|
darklord
|
Viky píše: Kdyz nestartuje, tak vzit hadr a zacit lestenim vika rozdelovace hezky mezi vyvodama a taky kolem vyvodu civky. Vetsinou mi to pak chytne.
diky ti o pane, minuta s handrou a zase chytlo na pol otocky, kua to su zavady
|
30.3.09, 09:01 |
|
|
kwiko
|
Viky píše: Kdyz nestartuje, tak vzit hadr a zacit lestenim vika rozdelovace hezky mezi vyvodama a taky kolem vyvodu civky. Vetsinou mi to pak chytne. Tiez som dnes praktizoval, po 90 minutach jazdy v zavese za vozidlami na dialnici. A absencii spodneho krytu na motore v dazdi zacal motor trhat. Voda bola aj v Etz, aj v rozdelovaci. Nestihol som cviko
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
30.3.09, 09:56 |
|
|
darklord
|
no tak susplechy myslim ze moc nepomozu, pac mne tam tecie tymi dierami v kapote, a myslim ze od spodu to na 742 moc nespini resp som si nevsimol za dva roky
|
30.3.09, 13:29 |
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
darklord píše: no tak susplechy myslim ze moc nepomozu, pac mne tam tecie tymi dierami v kapote, a myslim ze od spodu to na 742 moc nespini resp som si nevsimol za dva roky
jak sem jezdil v zime bez leveho plechu u motoru tak to znat bylo prestala jit i zpetna houkacka a sem tam zkratovaly svetla
|
30.3.09, 14:38 |
|
|
darklord
|
ja mam teda susplech iba pravy, aby mi nekapal olej v garazi na podlahu inak ten lavy som vyhodil pretoze to bolo zhnite ako stare jablko
|
30.3.09, 16:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|