Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Nepér píše: Vy té sbíhavosti říkáte geometrie?
ono to nejni jenom o sbíhavosti
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.5.09, 21:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
NOVON
|
Re: čep řízení
Radon píše: Ahoj, můžete mi někdo polopatě vysvětlit, jak vyměnit čepy řízení na Felicii ? Mají už nalítáno 160t km, docel by si to zasloužily.. Díky za info
Mno pochybuju,že po 160 tis to budou ještě originály,pokud jo,tak bez plamene nepůjdou vyšroubovat z táhel....Tipuju i vůli na axiálních táhlech..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
26.5.09, 22:06 |
|
|
Radon
|
Tak zkusím na to použít hrubou sílu, jestliže to nepůjde, pak to přenechám servisu. Já když jsem to auto koupil, tak jsem málem v první zatáčce vletěl do svodidel, človek zatočí a ono nic Teďkom jsem si na to už zvyknul, tak mi to ani nepříjde, že je něco špatně.
|
27.5.09, 08:48 |
|
|
Ondras83
|
Radon píše: Tak zkusím na to použít hrubou sílu, jestliže to nepůjde, pak to přenechám servisu. Já když jsem to auto koupil, tak jsem málem v první zatáčce vletěl do svodidel, človek zatočí a ono nic Teďkom jsem si na to už zvyknul, tak mi to ani nepříjde, že je něco špatně.
...rovnou tim pádem vyměnit i ty lůžka spojovaček v řízení
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
27.5.09, 09:32 |
|
|
NOVON
|
Ondras83 píše: Radon píše: Tak zkusím na to použít hrubou sílu, jestliže to nepůjde, pak to přenechám servisu. Já když jsem to auto koupil, tak jsem málem v první zatáčce vletěl do svodidel, človek zatočí a ono nic Teďkom jsem si na to už zvyknul, tak mi to ani nepříjde, že je něco špatně. ...rovnou tim pádem vyměnit i ty lůžka spojovaček v řízení
Jak víš,že má lůžka spojovaček-silonové kroužky? Feldy od 97 mají spojovačky jiné než fáva a první feldy.Už tam nejsou ty silon. lužka,ale kloubek,a proto se mění celá spojovačka..Teď jsem to kupoval bo mám řízení z feldy 98 a od TRW stála spojovačka 360 kč...
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
27.5.09, 09:56 |
|
|
NOVON
|
...holt to má fotřik v merku no [/quote]
NÁHODA jak cip,a to nejspíš dal čepy stejného výrobce jako tam byly..Jinak je to takřka nemožné a můžeš měřit a počítat otáčky jak chceš..Né každý výrobce čepů má stejnou délku,stačí 2-3 mm rozdíl nebo jinak náběh závitu a jsi víš kde?...v prd...i s celým měřením a počítáním..
Jedině odborné pracoviště,kde dělaj geo..jinak gumy fuč...
|
27.5.09, 10:05 |
|
|
gokralik
|
Radon píše: Tak zkusím na to použít hrubou sílu, jestliže to nepůjde, pak to přenechám servisu.
Hlavně neházej brzo flintu do žita. Na té výměně není nic složitého, až na to povolení. Dávat to do servisu je škoda peněz.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
27.5.09, 10:57 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Nepér píše: Vy té sbíhavosti říkáte geometrie?
a jak tomu mame rikat? jsou tam uhly a jsou tam miry to same jako v matematice v geometrii
|
27.5.09, 18:00 |
|
|
Nepér
|
Na vyražení čepu z těhlice je ještě jinej trik, zvedněš auto, sundáš kolo, vyndáš závlačku, povolíš matku na čepu, aby končila zároveň se závitem a pod čep s takhle povolenou matkou si z cihel postavíš komínek, nahoru radši ještě kus plechu. Pak povolíš hever a mírně opřeš těhlici o tenhle komínek. No a pak přes druhý kladivo, aby k tomu byl přístup, praštíš do těhlice u čepu zhora. On pak vyskočí, auto skočí o centimetr dolu zase ho zvedneš heverem a vyndáš to
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
27.5.09, 22:08 |
|
|
NOVON
|
[quote="Nepér"]Na vyražení čepu z těhlice je ještě jinej trik..
Anebo..zapáčíš čep montpákou o těhlici-né moc,jen tak aby čep věděl,že má vyskočit nahoru:-)..Vezmeš 2 kladiva,1 přidržíš z jedné strany oka na těhlici a druhým přesně mířená rána z druhé strany oka a ...čep vyskočí jak víno...
|
27.5.09, 22:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|