Autor |
Zpráva |
roman heller
|
Felicie 1,9
Zdárek.Kámoš má feldu 1,9D.Měnil naftový filtr.Vyměnil a hned začal startovat.Nenastartoval.Jely to prý roztahovat.V sedmdesáti to nechtělo chytnout.Je to prostě zavzdušněný.Poraď te jak to odvzdušnit.Zkoušel sem vyndat z naftovýho filtru ten plastový kroužek jak sou na něm hadice na přepad zpět do nádrže,nalil naftu ale nepomohlo to....
|
10.1.07, 21:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
David
|
Napíchni za filtr starou benzínovou punpu se škodárny a krásně to odvzdušníš nech to chvíly běžet a pak ji zas odděláš dělali jsm to takhle u oktávky.
_________________ Škoda fabia combi 1.2 TSI 63kw 1.10.2010
http://voltys.rajce.idnes.cz/Fabia/
|
10.1.07, 22:14 |
|
|
patrik-hp
|
Re: Felicie 1,9
roman heller píše: Zdárek.Kámoš má feldu 1,9D.Měnil naftový filtr.Vyměnil a hned začal startovat.Nenastartoval.Jely to prý roztahovat.V sedmdesáti to nechtělo chytnout.Je to prostě zavzdušněný.Poraď te jak to odvzdušnit.Zkoušel sem vyndat z naftovýho filtru ten plastový kroužek jak sou na něm hadice na přepad zpět do nádrže,nalil naftu ale nepomohlo to....
Jj někdy je s tím potíž...vyzkoušej tedy davidův tah,...Důmyslně -efektně A když jste tam dali ten filtr a zalili,zkontrolovali jste ten výpušták vespod,jestli byl dotaženej...Jinak 70 na roztažení...to jste ten filtr asi nezalili.A nebo málo.
...nebo je u čerpadla odvzdušňovák,tak ho povolte a odsajte odtamtud naftu třeba stříkačkou,nebo tou AC.Nebo jestli máš ještě dost š´távy v baterii tak to startujte,až tím šroubem začne vytejkat nafta a pak to s rizikem a poslední šancí znova roztáhněte...Ale pozor aby nepřeskočil rozvoďák....
....nebo sundej hadici u filtru vezmi trychtýř podobnýho průměru nasaď jej do ní,do tý směr k čerpadlu,né naopak A nalej naftu a druhej ať startuje a samospádem si to nasaje....
|
10.1.07, 23:02 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
roman heller píše: Zdárek.Kámoš má feldu 1,9D.Měnil naftový filtr.Vyměnil a hned začal startovat.Nenastartoval.Jely to prý roztahovat.V sedmdesáti to nechtělo chytnout.Je to prostě zavzdušněný.Poraď te jak to odvzdušnit.Zkoušel sem vyndat z naftovýho filtru ten plastový kroužek jak sou na něm hadice na přepad zpět do nádrže,nalil naftu ale nepomohlo to....
roztahovat diesel??? zla karma banani
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
10.1.07, 23:42 |
|
|
roman heller
|
Díky všem za rady.Něco vyzkouším.Já k tomu přišel jak slepý k houslím protože mi ten kámoš zavolal kdy už prostě si nevěděl rady.Tak teď právě musím něco zkoušet.On se v tom nevyzná ale sere se do toho...
|
11.1.07, 05:04 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ještě těsnící O kroužek jak je ten přetlakový ventil na filtru na vratce zda je ok může tahat falešný vzduch, mně se teda nejvíc líbí průhledné hadice z trubky od nátrže k filtru a z filtru do čerpadla a máš hned jasno miloš
|
11.1.07, 10:13 |
|
|
patrik-hp
|
roman heller píše: Díky všem za rady.Něco vyzkouším.Já k tomu přišel jak slepý k houslím protože mi ten kámoš zavolal kdy už prostě si nevěděl rady.Tak teď právě musím něco zkoušet.On se v tom nevyzná ale sere se do toho...
No takový jsou nejlepší...Ale pokud to dělal v životě poprvé tak mu to odpusťme...Chtěl se před tebou ukázat a nebo tě nechtěl otravovat ...... ...
|
11.1.07, 23:11 |
|
|
selmak78
|
Felda 1,9
Prosím o radu.V zimě při velkým mrazu nenastartuju.Mám nový přepadový ventil.žhavící svíčky,startér,baterku a stejně nic.Motor jen točí a má snahu nastartovat,ale dřív vybiju baterku než se něco začne dít a roztahovat to nechci.
|
25.1.07, 11:46 |
|
|
michalkatka
|
Re: Felda 1,9
selmak78 píše: Prosím o radu.V zimě při velkým mrazu nenastartuju.Mám nový přepadový ventil.žhavící svíčky,startér,baterku a stejně nic.Motor jen točí a má snahu nastartovat,ale dřív vybiju baterku než se něco začne dít a roztahovat to nechci.
daj auto do garáže, ak dobre štartuje za tepla nemáš systém zavzdušnený, zmeraj kompresné tlaky, je možné že motor už dodýchava, a vo veľkom mraze skús pred štartom žhaviť dva krát...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
25.1.07, 12:15 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Felda 1,9
selmak78 píše: Prosím o radu.V zimě při velkým mrazu nenastartuju.Mám nový přepadový ventil.žhavící svíčky,startér,baterku a stejně nic.Motor jen točí a má snahu nastartovat,ale dřív vybiju baterku než se něco začne dít a roztahovat to nechci.
je to naftou (starý zásoby letní) a zhoustne
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.1.07, 18:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
10.1.2007 bylo jaro, to ti houstlo něco jiného při procházce s kamarádkou miloš
|
25.1.07, 20:35 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
slovacek.milos píše: 10.1.2007 bylo jaro, to ti houstlo něco jiného při procházce s kamarádkou miloš
psaný to bylo čt 25.01.07, 11:46 a to už mrazy byly
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.1.07, 20:41 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já myslel autora miloš
|
25.1.07, 20:56 |
|
|