Autor |
Zpráva |
Dawid130
|
Taky baterii.
|
13.10.09, 19:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Bingo!
|
13.10.09, 19:54 |
|
|
Dawid130
|
Je pravda že jinou baterii jsme tam neměřili.
|
13.10.09, 19:56 |
|
|
mposchl
|
ahoj, snazim se ted zprovoznit feldu, ktera cca rok stala. po prvnim ohledani byla KO baterka (ani se neotocil starter), nabil jsem ji. Ted se toci v okeju. Ale nenaskoci. Tak jsem prosel klasika svicky, rozdelovac, vsechno ocistil, pripadne oskrabal skvarky ze svicek. Porad ani tuk. Vypada to, ze do valcu nejde palivo, i kdyz si nejsem jisty, nevim, jak moc muzou byt svicky "mokre" jen pri startovani (tedy pokusech o nastartovani). Cili, pokud do valcu nejde palivo (do nadrze jsem dolil), kde mam zacit? Jde treba poznat, ze odeslo palivove cerpadlo? Nebo mohl(y) nejak zahnit vstrik(y)? Vubec nevim, co hledat . Elektriku jsem zbezne zkontroloval, zadne zarezle kontakty nejsou, ani prehryzany kabel od krysy... Chtel bych tedy poprosit o radu, co tomu muze za rok stani chybet a pripadne co vubec hledat..diky
_________________ práce na Š Felicia 1.3 1996
|
17.10.09, 14:17 |
|
|
barton
|
mposchl píše: ahoj, snazim se ted zprovoznit feldu, ktera cca rok stala. po prvnim ohledani byla KO baterka (ani se neotocil starter), nabil jsem ji. Ted se toci v okeju. Ale nenaskoci. Tak jsem prosel klasika svicky, rozdelovac, vsechno ocistil, pripadne oskrabal skvarky ze svicek. Porad ani tuk. Vypada to, ze do valcu nejde palivo, i kdyz si nejsem jisty, nevim, jak moc muzou byt svicky "mokre" jen pri startovani (tedy pokusech o nastartovani). Cili, pokud do valcu nejde palivo (do nadrze jsem dolil), kde mam zacit? Jde treba poznat, ze odeslo palivove cerpadlo? Nebo mohl(y) nejak zahnit vstrik(y)? Vubec nevim, co hledat . Elektriku jsem zbezne zkontroloval, zadne zarezle kontakty nejsou, ani prehryzany kabel od krysy... Chtel bych tedy poprosit o radu, co tomu muze za rok stani chybet a pripadne co vubec hledat..diky
Když zapneš zapalování je slyšet čerpadlo? Zezadu by mělo být slyšet vrčení,po chvíli by mělo vypnout
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
17.10.09, 14:37 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mposchl píše: ahoj, snazim se ted zprovoznit feldu, ktera cca rok stala. po prvnim ohledani byla KO baterka (ani se neotocil starter), nabil jsem ji. Ted se toci v okeju. Ale nenaskoci. Tak jsem prosel klasika svicky, rozdelovac, vsechno ocistil, pripadne oskrabal skvarky ze svicek. Porad ani tuk. Vypada to, ze do valcu nejde palivo, i kdyz si nejsem jisty, nevim, jak moc muzou byt svicky "mokre" jen pri startovani (tedy pokusech o nastartovani). Cili, pokud do valcu nejde palivo (do nadrze jsem dolil), kde mam zacit? Jde treba poznat, ze odeslo palivove cerpadlo? Nebo mohl(y) nejak zahnit vstrik(y)? Vubec nevim, co hledat . Elektriku jsem zbezne zkontroloval, zadne zarezle kontakty nejsou, ani prehryzany kabel od krysy... Chtel bych tedy poprosit o radu, co tomu muze za rok stani chybet a pripadne co vubec hledat..diky
hezká slohovka zkkus naházet svíčky na lištu opřít o víčko ventilů a zapoj jednoduchý vag oči a chobot
pak nahlaš když ti pomocník točí motorem zda oko vidí jiskru a chobot cítí benzín miloš
|
17.10.09, 15:32 |
|
|
mposchl
|
prave ted resim to cerpadlo, kdyz otocim klickem, zezadu nic neslysim, jen cvakani nejakeho rele v pojistkovce
|
17.10.09, 17:32 |
|
|
PJDefort
|
mposchl píše: prave ted resim to cerpadlo, kdyz otocim klickem, zezadu nic neslysim, jen cvakani nejakeho rele v pojistkovce
co to vůbec je? BMM nebo MPi ? tohle je diskuze o MPi a ty zas píšeš že si kontroloval rozdělovač...a jestli jsou svíčky cejtit nebo sou mokrý od benzínu, tak ti tam palivo zřejmě jde....
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
17.10.09, 17:44 |
|
|
mposchl
|
praveze od bezninu citit nejsou, kdyby byly, neresim, proc me tam nejde palivo co to je nevim, asi BMM, kdyz rikas, ze MPi nema rozdelovac...pak se tedy omlouvam za OT, nemam od toho papiry, tak netusim...jinak jiskru to samozrejme haze...cili zitra mrknu na to cerpadlo asik - jenze v nejakem navodu ctu, ze je pristupne pod sedadlama po odsroubovani krytu, nicmene ja tam zadny kryt nemam, je tam jenom kulaty plech, ktery se tvari privarene (zadne srouby)... :-/
|
17.10.09, 18:00 |
|
|
PJDefort
|
mposchl píše: praveze od bezninu citit nejsou, kdyby byly, neresim, proc me tam nejde palivo co to je nevim, asi BMM, kdyz rikas, ze MPi nema rozdelovac...pak se tedy omlouvam za OT, nemam od toho papiry, tak netusim...jinak jiskru to samozrejme haze...cili zitra mrknu na to cerpadlo asik - jenze v nejakem navodu ctu, ze je pristupne pod sedadlama po odsroubovani krytu, nicmene ja tam zadny kryt nemam, je tam jenom kulaty plech, ktery se tvari privarene (zadne srouby)... :-/
tak buď tam máš rozdělovač a z něj vedou kabely ke svíčkám nebo to je MPi bez kabelů a na svíčkách je lišta na imbusy....ale tak asi BMM když řikáš to co řikáš no
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
17.10.09, 18:02 |
|
|
mposchl
|
je to klasika rozdelovac se svickokablama a tim VN modulem na podbehu, zadny impusaky nikde nevidim
|
17.10.09, 18:11 |
|
|
werty
|
mposchl píše: je to klasika rozdelovac se svickokablama a tim VN modulem na podbehu, zadny impusaky nikde nevidim
Pak máš jednobodové vstřikování Bosch Mono-Motronic (používaná zkratka BMM).
_________________ Favorit 136X
|
17.10.09, 18:13 |
|
|
michalkatka
|
werty píše: mposchl píše: je to klasika rozdelovac se svickokablama a tim VN modulem na podbehu, zadny impusaky nikde nevidim Pak máš jednobodové vstřikování Bosch Mono-Motronic (používaná zkratka BMM).
ešte môžeš mať vadný vstrekovač BMM to často robí ak dlho stojí...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
18.10.09, 10:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jestli je to tím čerpadlem tak sdělej filtr 3 x M8 klíč nástrčná č.13, na tom karbecu uvidíš dvě hadičky a je tam šipka do karbecu a ven tak tu do karbedu vytáhni a startuj pokud nestříká palivo tak je asi čerpadlo ko miloš
|
18.10.09, 10:49 |
|
|
mposchl
|
to by mi jeste schazelo - i kdyz ono KO cerpadlo nebo KO vstrikovac, to je po financni strance sumak, co? :-/ Odpoledne na to du kouknout...
|
18.10.09, 10:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|