Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 00:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Favorit montáž centrálneho zamykania 
Autor Zpráva

Příspěvek Favorit montáž centrálneho zamykania
Nazdar potrebujem sa spýtať jednu otázočku či to dakto montoval a ak hej tak ako to spravil na zadné dvere lebo s týma mám strašné problémy to tam namontovať ten motorček aby zamykal aj odomykal.Prosím o každú radu.

4.1.10, 14:00
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: Favorit montáž centrálneho zamykania
pll18 píše:
Nazdar potrebujem sa spýtať jednu otázočku či to dakto montoval a ak hej tak ako to spravil na zadné dvere lebo s týma mám strašné problémy to tam namontovať ten motorček aby zamykal aj odomykal.Prosím o každú radu.

asi to nijako nespravil na zadné dvere miloš

4.1.10, 14:15

Příspěvek 
No som to tam aj založil ale problém je v tom že princíp zamykania zadných dverí je opačný ako u predných a skúsil som aj motorček obrátiť a tak to šlo ale slabo poriadne nezamklo dvere

4.1.10, 14:25
Ignorant pravidel

Příspěvek 
ktere zadni dvere? myslis kufr nebo zadni prave/leve dvere?

central ma 2 kabely kdyz je zapojis tak se zamkne/odemkne podle toho co udelaji dvere predni

4.1.10, 14:34

Příspěvek 
Zadné 4 a 3 dvere káble zapojiť viem len dať ten motorček tak aby mi otvoril a zatvoril.

4.1.10, 15:08

Příspěvek 
jablotron vyrábí na 5 dveře takovej forichtung jehož montáž je bezproblémová http://www.elsys-cz.com/centralni-zamykani.html?page=2 :roll:
s těmi zadními dveřmi je docela problém já ty motorky dával vodorovně s tim dlouhym táhlem co vede k čudlíku signalizujícímu utevření vozu.motorek sem pomocí plechů z merkura schoval do otvoru jímž se dostaneš na uchycení kliky dveří.s tim propojením motorku s táhlem si musíš vyhrát a naohejbat to tak aby to šlo chce to pevný nervy de to :wink:

Naposledy upravil p.s. dne 4.1.10, 16:47, celkově upraveno 1

4.1.10, 16:30

Příspěvek 
Tady je to dobře vidět. Táhlo motorku je napojeno na táhlo vedoucí od zamykacího kolíčku k zámku.

Obrázek

4.1.10, 16:34

Příspěvek 
Ja som tiež na tom pohorel keď som kedysi montoval do Fava centrál.Išlo to ťažko.Nakoniec som kapituloval a tie zadné dal spraviť elektrikárovi.On ten motorček nedal ako ti alebo ja do streduale skrátil tu špajlu a dal to čo najbližšie k zámku až pri tom výreze plechu pri zámku a tým skrátil dráhu.Proste navrtal nove otvory našroby motorčeka.

7.1.10, 15:37

Příspěvek 
ja to mám tak ako na obrázku ( goralik ), behá to dobre, občas to chce premazať zámky, ale už sa chystám na origo Brano, pokiaľ to nikto nekúpi tak si to poprehadzujem...

7.1.10, 20:34

Příspěvek 
monotval jsem origo fáčkovej centrál na fáčko který ho nemělo, a měl jsem stejný problém, musíš upravit - zkrátit a přízpůsobit táhla jdoucí ke kolíčkům na dveřích, ty to blokují, páč jsou na dorazu a motor to dál nemůže strčit....

7.1.10, 23:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Pech. píše:
monotval jsem origo fáčkovej centrál na fáčko který ho nemělo, a měl jsem stejný problém, musíš upravit - zkrátit a přízpůsobit táhla jdoucí ke kolíčkům na dveřích, ty to blokují, páč jsou na dorazu a motor to dál nemůže strčit....

prosím, origo Fačkový :?:

motor ( Brano ) je súčasť zámku, tam netreba nič upravovať, starý vyhodíš, nový nahodíš a hotovo...

7.1.10, 23:25

Příspěvek 
a montoval jste nekdo http://aukro.cz/item878356336_centralni_zamykani_na_dalkove_ovladani_pro_4_dvere.html ? rad bych koupil levnej central, nebavi me porad odemykat a zamykat dvere (vozim plny auto ze skoly a do skoly), rad bych to vyresil nejak ucinne, ale nemam tu moc k dispozici dilnu, vsechno delam po parkovistich a tak, tak mi jde o to kolik toho bude potreba vrtat... diky

8.1.10, 00:16

Příspěvek 
Stinovlas píše:
a montoval jste nekdo http://aukro.cz/item878356336_centralni_zamykani_na_dalkove_ovladani_pro_4_dvere.html ? rad bych koupil levnej central, nebavi me porad odemykat a zamykat dvere (vozim plny auto ze skoly a do skoly), rad bych to vyresil nejak ucinne, ale nemam tu moc k dispozici dilnu, vsechno delam po parkovistich a tak, tak mi jde o to kolik toho bude potreba vrtat... diky

toto je ten uni to mám momentálne aj ja, nieje to zlé, trocha hlučné, niekedy mám pocit že to rozbije zámky, keď je zima niekedy niektorý nezavrie/neotvorí, vtedy stačí premazať zámok a je to ok...

8.1.10, 00:21

Příspěvek 
a co montaz?

8.1.10, 00:33

Příspěvek 
No coby...tapecy dolů, trocha vyměřování, chvilka vrtání, dopasovávání a štelování. Pak jen protáhnout kabeláž, vymyslet místo pro jednotku a všechno spojit a vyzkoušet. Zkoušet doporučuju bez spojených táhel. Potom napojit na táhla a vyzkoušet funkčnost. Přitom zámky dobře promazat.

Teď v zimě to je ale pakárna....nedovedu si to představit dělat zkřehlými prsty. Buď si najdi vytápěnou garáž, nebo to nech až na jaro.

8.1.10, 00:53
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další