Autor |
Zpráva |
pll18
|
Favorit montáž centrálneho zamykania
Nazdar potrebujem sa spýtať jednu otázočku či to dakto montoval a ak hej tak ako to spravil na zadné dvere lebo s týma mám strašné problémy to tam namontovať ten motorček aby zamykal aj odomykal.Prosím o každú radu.
|
4.1.10, 14:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Favorit montáž centrálneho zamykania
pll18 píše: Nazdar potrebujem sa spýtať jednu otázočku či to dakto montoval a ak hej tak ako to spravil na zadné dvere lebo s týma mám strašné problémy to tam namontovať ten motorček aby zamykal aj odomykal.Prosím o každú radu.
asi to nijako nespravil na zadné dvere miloš
|
4.1.10, 14:15 |
|
|
pll18
|
No som to tam aj založil ale problém je v tom že princíp zamykania zadných dverí je opačný ako u predných a skúsil som aj motorček obrátiť a tak to šlo ale slabo poriadne nezamklo dvere
|
4.1.10, 14:25 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ktere zadni dvere? myslis kufr nebo zadni prave/leve dvere?
central ma 2 kabely kdyz je zapojis tak se zamkne/odemkne podle toho co udelaji dvere predni
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
4.1.10, 14:34 |
|
|
pll18
|
Zadné 4 a 3 dvere káble zapojiť viem len dať ten motorček tak aby mi otvoril a zatvoril.
|
4.1.10, 15:08 |
|
|
p.s.
|
jablotron vyrábí na 5 dveře takovej forichtung jehož montáž je bezproblémová http://www.elsys-cz.com/centralni-zamykani.html?page=2
s těmi zadními dveřmi je docela problém já ty motorky dával vodorovně s tim dlouhym táhlem co vede k čudlíku signalizujícímu utevření vozu.motorek sem pomocí plechů z merkura schoval do otvoru jímž se dostaneš na uchycení kliky dveří.s tim propojením motorku s táhlem si musíš vyhrát a naohejbat to tak aby to šlo chce to pevný nervy de to
Naposledy upravil p.s. dne 4.1.10, 16:47, celkově upraveno 1
|
4.1.10, 16:30 |
|
|
gokralik
|
Tady je to dobře vidět. Táhlo motorku je napojeno na táhlo vedoucí od zamykacího kolíčku k zámku.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
4.1.10, 16:34 |
|
|
salomen
|
Ja som tiež na tom pohorel keď som kedysi montoval do Fava centrál.Išlo to ťažko.Nakoniec som kapituloval a tie zadné dal spraviť elektrikárovi.On ten motorček nedal ako ti alebo ja do streduale skrátil tu špajlu a dal to čo najbližšie k zámku až pri tom výreze plechu pri zámku a tým skrátil dráhu.Proste navrtal nove otvory našroby motorčeka.
|
7.1.10, 15:37 |
|
|
michalkatka
|
ja to mám tak ako na obrázku ( goralik ), behá to dobre, občas to chce premazať zámky, ale už sa chystám na origo Brano, pokiaľ to nikto nekúpi tak si to poprehadzujem...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.1.10, 20:34 |
|
|
Pech.
|
monotval jsem origo fáčkovej centrál na fáčko který ho nemělo, a měl jsem stejný problém, musíš upravit - zkrátit a přízpůsobit táhla jdoucí ke kolíčkům na dveřích, ty to blokují, páč jsou na dorazu a motor to dál nemůže strčit....
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
7.1.10, 23:21 |
|
|
michalkatka
|
Pech. píše: monotval jsem origo fáčkovej centrál na fáčko který ho nemělo, a měl jsem stejný problém, musíš upravit - zkrátit a přízpůsobit táhla jdoucí ke kolíčkům na dveřích, ty to blokují, páč jsou na dorazu a motor to dál nemůže strčit....
prosím, origo Fačkový
motor ( Brano ) je súčasť zámku, tam netreba nič upravovať, starý vyhodíš, nový nahodíš a hotovo...
|
7.1.10, 23:25 |
|
|
Stinovlas
|
a montoval jste nekdo http://aukro.cz/item878356336_centralni_zamykani_na_dalkove_ovladani_pro_4_dvere.html ? rad bych koupil levnej central, nebavi me porad odemykat a zamykat dvere (vozim plny auto ze skoly a do skoly), rad bych to vyresil nejak ucinne, ale nemam tu moc k dispozici dilnu, vsechno delam po parkovistich a tak, tak mi jde o to kolik toho bude potreba vrtat... diky
_________________ Mam svuj svet-punk's not dead!
|
8.1.10, 00:16 |
|
|
michalkatka
|
toto je ten uni to mám momentálne aj ja, nieje to zlé, trocha hlučné, niekedy mám pocit že to rozbije zámky, keď je zima niekedy niektorý nezavrie/neotvorí, vtedy stačí premazať zámok a je to ok...
|
8.1.10, 00:21 |
|
|
Stinovlas
|
a co montaz?
_________________ Mam svuj svet-punk's not dead!
|
8.1.10, 00:33 |
|
|
gokralik
|
No coby...tapecy dolů, trocha vyměřování, chvilka vrtání, dopasovávání a štelování. Pak jen protáhnout kabeláž, vymyslet místo pro jednotku a všechno spojit a vyzkoušet. Zkoušet doporučuju bez spojených táhel. Potom napojit na táhla a vyzkoušet funkčnost. Přitom zámky dobře promazat.
Teď v zimě to je ale pakárna....nedovedu si to představit dělat zkřehlými prsty. Buď si najdi vytápěnou garáž, nebo to nech až na jaro.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
8.1.10, 00:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|