Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 04:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 klapka felicie 1.6 nastaveni 
Autor Zpráva

Příspěvek klapka felicie 1.6 nastaveni
ahoj lidi resim skodu felicii 1.6 rv.97..auto za studena chcipalo a drzelo nizke otacky..takze klapka ven vycistila se..(uprimne takhle zadelanou klapku jsem asi este nevidel)..jako nova se vratila zpatky ale kdyz chci udelat zakladni nastaveni tak v klapce dvakrat cvakne a pak zustane bzucet a nechce se donastavit,nevim jak to mam presne vysvetlit....bzuci a napise mi to ze zakladni nastaveni nebylo mozne provest:-( zkousel jsem to 20 krat ...vsechno zapojene jak ma..nechapu ...muze nekdo poradit??diky

19.11.11, 10:22
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: klapka felicie 1.6 nastaveni
a děláš to při ohřátym motoru na provozní teplotu a v motorový jednotce nemáš žádný chyby?

19.11.11, 10:25

jj motor byl teplej ,.....a zavada zadna...pouze to nastaveni...

19.11.11, 12:12
Profil ICQ

Chci se zeptat klapku jsem taky cistil minuli tyden a ted cekam na kalb na nastaveni. Tak to se ma delat pri zahratem motrou bo za studena? Cetl jsem dve verze ze bud za studena a nechat na miste na volnobehu zahrat na provozni teplotu a druha ... jaj to ted nvm co to bylo :-).

Felicie 1.3mpi, r.v. 1996, 50 Kw

Buldozer a zkousel si to projet bez nastaveni? a mel si odpojenou ridici jednotku?
Ono je taky mozny ze je kaput, tim jak byla zasrana apod...

23.11.11, 16:01
Profil Zobrazit autorovy stránky

dal jsem jinou klapku :-) sehnal za 300kila....a no problemo :-) takze byla klapka v haji....ale nakonec dobry vsem dekuju....hele to nastaveni te jine klapky jsem delal za tepla a v pohode :-)

23.11.11, 17:41
Profil ICQ

Ttj :) , tak ja to udelam ze po zarati to necham tak pul hodky stat a pak nastavim a nastartuju a pockam nez se fenka zahreje :-) zlata stredni cesta

23.11.11, 18:14

Tak hotovo :-) je to lepsi skoro teda dobre, jen mi kolisa volnobeh... na to musim jeste dojit jinak si nemuzu stezovat jeto uplne neco jinyho :-)

26.11.11, 23:54

Taky mně to tak dělalo, 2 roky nic a potom najednou chcípala jen při zabrždění a když už to tak bylo asi po 20 té tak oddělám plastový kryt a čumím. Všechno vypadalo zdravě, filtr, kapaliny aj. Ovšem ten černý prstenec kolem klapky, nedivím se, že měla záchvat. Takže technický benzín, vyčistit, nové těsnění, 25 Kč. A jela jako širon. No ale potom to ještě nebylo všechno. Volnoběh držela, jela krásně, vrněla, po chvíli chcípl motor. Dalším problémem kromě klapky byl zkorodovaný drát u rozdělovače. Výměna a už je to úplně v pohodě. Bylo to nejen klapkou.

24.1.12, 11:25
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]