| Autor |
Zpráva |
|
varok
|
 Re: starter?
Hm, 33% je opravdu málo. 50% se ještě dá, pokud člověk jezdí denně do práce a na delší trasy, kdy se akumulátor stačí dobít.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 28.11.13, 19:54 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
bongi
Registrován: 13.1.11, 18:23 Příspěvky: 99 Bydliště: Poprad, Kosice
|
mne sa stalo toto: problemy so startovanim som mal aj predtym, ale myslel som, ze je to kvoli rozladenemu karburatoru. nastavoval som doma v garazi karburator, auto funfovalo. nechal som ju este chvilu poklepat, ci drzi otacky. potom som ju vypol a uz sa nenahodila. s elektrickym obvodom sa nerobilo vobec nic. stale sa len ozvalo maximalne cvakanie. tak som poklepal po starteri a pri dalsom pokuse sa uz trochu pohol, ale zase sa zasekol. to som spravil zopar krat, az sa uz ani nepohol, a uz ani necvakol. stava do neho isla, kontroloval som skusackou pri startovani. baterka na tieto pokusy sla rovno z nabijacky. tak som ho vybral a rozobral, bolo odpalene a odlomene to hrube medene vinutie. tak som si kupil druhy starter a ten tiez nic. kontakty su ocistene, baterka sa tvari jak nabita. teda otazky: moze byt, zeby bol aj druhy startez chybny alebo je tam este dajaka moznost? nema nahodou dakto foto rozdielnych typov starterov na 742? lebo tie dva sa lisia konektormi a aj tvarom komutatoroveho vika. inak vyzeraju uplne rovnako, ten co mi ho predaval, tvrdil, ze ho vybral zo skodovky. favorit ani nic podobne to nieje, to som si pozeral. a obidva maju na obale napisany vykon 0,66kW, co by malo byt spravne.
|
| 3.1.14, 16:35 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
varok píše: Žhavil Miloš žhavil drát.  já měl včera borce, dostal nabíječku pod stromeček, připojíš na každé baterce ukáže 5O procent necháš pripojeno druhý den sto procent, a pořád dokola, pak se spojil s druhým borcem a ten zas zjistil že v baterce vzniká velký tlak že vybuchne tak tu bezůdržbovou baterku začali kochat dlátem, beterku jsem proměřil zátěžákem byla nadprůměrná, vysvětlovat těm dvoum něco o elektrice by bylo naprosto zbytečně jen jsem si v duchu myslel že až bude mistrovství kokotů dopadnou na druhím a třetím místě 
|
| 3.1.14, 19:12 |
|
 |
|
Viky
Pan Kapitán
Registrován: 10.1.06, 13:49 Příspěvky: 12166 Bydliště: Tynec n.L.
|
Alda44 píše: při chodu motoru a zapnutých všech spotřebičů 12,78V+přidání plynu 13,54V Není to nejak malo? Zkontroloval bych i altik. Ta baterka třeba neodesla jen tak.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - 
Cvokárium: Youtube Instagram
|
| 3.1.14, 19:29 |
|
 |
|