Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 00:17

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 starter? 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: starter?
Hm, 33% je opravdu málo. 50% se ještě dá, pokud člověk jezdí denně do práce a na delší trasy, kdy se akumulátor stačí dobít.

28.11.13, 18:54
Pspvek Reklama

mne sa stalo toto:
problemy so startovanim som mal aj predtym, ale myslel som, ze je to kvoli rozladenemu karburatoru. nastavoval som doma v garazi karburator, auto funfovalo. nechal som ju este chvilu poklepat, ci drzi otacky. potom som ju vypol a uz sa nenahodila. s elektrickym obvodom sa nerobilo vobec nic. stale sa len ozvalo maximalne cvakanie. tak som poklepal po starteri a pri dalsom pokuse sa uz trochu pohol, ale zase sa zasekol. to som spravil zopar krat, az sa uz ani nepohol, a uz ani necvakol. stava do neho isla, kontroloval som skusackou pri startovani. baterka na tieto pokusy sla rovno z nabijacky. tak som ho vybral a rozobral, bolo odpalene a odlomene to hrube medene vinutie. tak som si kupil druhy starter a ten tiez nic. kontakty su ocistene, baterka sa tvari jak nabita.
teda otazky:
moze byt, zeby bol aj druhy startez chybny alebo je tam este dajaka moznost?
nema nahodou dakto foto rozdielnych typov starterov na 742? lebo tie dva sa lisia konektormi a aj tvarom komutatoroveho vika. inak vyzeraju uplne rovnako, ten co mi ho predaval, tvrdil, ze ho vybral zo skodovky. favorit ani nic podobne to nieje, to som si pozeral. a obidva maju na obale napisany vykon 0,66kW, co by malo byt spravne.

3.1.14, 15:35
Profil ICQ
Mistr mechanik

varok píše:
Žhavil Miloš žhavil drát. :D

já měl včera borce, dostal nabíječku pod stromeček, připojíš na každé baterce ukáže 5O procent necháš pripojeno druhý den sto procent, a pořád dokola,

pak se spojil s druhým borcem a ten zas zjistil že v baterce vzniká velký tlak že vybuchne tak tu bezůdržbovou baterku začali kochat dlátem,

beterku jsem proměřil zátěžákem byla nadprůměrná, vysvětlovat těm dvoum něco o elektrice by bylo naprosto zbytečně

jen jsem si v duchu myslel že až bude mistrovství kokotů dopadnou na druhím a třetím místě :oops:

3.1.14, 18:12
Pan Kapitán

Alda44 píše:
při chodu motoru a zapnutých všech spotřebičů 12,78V+přidání plynu 13,54V

Není to nejak malo?
Zkontroloval bych i altik. Ta baterka třeba neodesla jen tak.

Cvokárium: Youtube Instagram

3.1.14, 18:29
Profil ICQ YIM
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2