Tak uz mam i mlhovky v narazniku a dokonce fungujou.
A seznam: - nejak zamaskovat roh dveri ridice - prebrouseno, nastrikano - vystrikat prahy - to bylo snadny - vymenit silentblok na pumpe - juchuuu! to jsem chtel udelat uz 2 roky - vymenit prachovku na prevodce rizeni, namazat prevodku - hotovo, no stress - asi vymenit brzdovy desticky - vypadaji dobre, davam jim jeste aspon rok. - seřídit rucni brzdu - to slo snadno - opravit horni ulozeni pravyho předního tlumice - vymena za starsi dil, novy gumy jsou lisovana tma - vymenenej vzduchovej filtr
Zbyva: - sundat rez z napravnice a nastrikat - zkontrolovat a opravit prahy - opravit (vymenit) tahlo razeni a vymenit prachovku na převodovce - odrezit a namastit/nastrikat vanu (nebo vymenit) - vymenit olej, filtr, svicky - poradne pridelat trubky od LPG - nejak vylepsit palivovy trubky, nevypadaji moc hezky
Novinka: - vymenit plynovy vzpery kufru
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Viky: Tak možná už to někdo měnil než jsem auto koupil. I když bylo v hodně pěkném stavu, byl jsem myslím už 4 majitel. Měl jsem Solitaire, jeden z posledních kusů. Ale i když jsem to šel kupovat, tak mi v obchodě přímo nabízeli to novější guferko bez manžetky.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
8.2.20, 09:37
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
Re: Viky - Forman 136B (Křupka/Frankenstein)
oni už hodně dlouho neměli starý provedení tak dávali rovnou nový v prodejnách
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
8.2.20, 17:19
Viky
Pan Kapitán
Re: Viky - Forman 136B (Křupka/Frankenstein)
Jsem pilnej jako vcelka: - nejak zamaskovat roh dveri ridice - prebrouseno, nastrikano - vystrikat prahy - to bylo snadny - vymenit silentblok na pumpe - juchuuu! to jsem chtel udelat uz 2 roky - vymenit prachovku na prevodce rizeni, namazat prevodku - hotovo, no stress - asi vymenit brzdovy desticky - vypadaji dobre, davam jim jeste aspon rok. - seřídit rucni brzdu - to slo snadno - opravit horni ulozeni pravyho předního tlumice - vymena za starsi dil, novy gumy jsou lisovana tma - opravene tahlo razeni, vymena prachovky a guferka na převodovce - vymeneny olej, filtry, svicky - vymeneny plynovy vzpery kufru - neni nad to mit zasoby - dnesni lahudka: z vymeny grafitovyho krouzku se stala vymena prvniho dilu vyfukovych trubek a lambdy - ulomenej pod svodama, shnilej kolem pruzin, lambda cerna jak bota .... opraveno opet z vlastnich zasob
Zbyva: - sundat rez z napravnice a nastrikat - zkontrolovat a opravit prahy (s tim jsem dneska uz zacal) - odrezit a namastit/nastrikat vanu (nebo vymenit) - poradne pridelat trubky od LPG - nejak vylepsit palivovy trubky, nevypadaji moc hezky
Takze zitra na jamu, smirgl, barvu ve spreji a jedem.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
No to je pravda, nevysunul se mi ani kdyz byl totalne zlikvidovanej. Ale uprimne, vubec mne nenapadlo to kontrolovat, protoze jsem to montoval podle puvodniho co tam byl.
Achjo. Zkusim to otocit, az bude nekdy cas. Zitra rano to vezu k plynarovi, tak to uz asi nestinu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků