|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
deekay
Voditelj brodice
|
co ku klime?
keby som cisto teoreticky dostal moznost ziskat klimu z feldy a rozhodol sa ju natruc namontovat do fava, co vsetko to obnasa, a co vsetko treba z tej feldy vymontovat? viem ze to asi bez problemov nepojde ale co uz
a este jedna vec, je to felda s pravostrannym riadenim
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
19.12.07, 20:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Na favo klimu jo ... to abys to na dalnici vypnul nebo nepojedes ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
19.12.07, 20:15 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Matthes píše: Na favo klimu jo ... to abys to na dalnici vypnul nebo nepojedes ...
dyt chce dělat tjůnink motoru
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
19.12.07, 20:16 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
no a co
ked to utiahne felda mpi tak musi aj favo
uz som videl aj klimu na matize, a tam bud isiel motor alebo klima
takze k veci prosim, da sa to a hotovo
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
19.12.07, 20:20 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
už jsem o tom taky uvažoval, klimu ještě nemám tak jsem zvědav, jestli na něco přijdeme...
co já vím, tak by se musel přidat kompresor, chladič, vyměnit topení, dát silnější alternátor, a podle mě to pak bude mít jinej řemen kvůli pohonu kompresoru a možná řemenici ...taky mě to ale zajímá, nemáte někdo dílenskou pířiručku na feldu?
|
19.12.07, 20:28 |
|
|
Dawid130
|
TAkže da se to! Musí se vyměnit topení, řemen, přidat kompresor, natahnout trubky, pak tam je taková podívná nádobka (nevim na co) akumulátor na to nemá vliv. Možná počítej s tím že bude nějakej držak na blok motoru, pač řemen u nepřibude jen kompresor ale i kladka z důvodu aby při zapnutí neklouzal. Mno dale je to tak asi nějak všechno. Vymění se sahara za větší pač to taky něco vžene tepla do chlazení a to je tak kromě el. instalace všechno. Jen to je na motor zálul při sepnutí kompresoru. BYl jsem svědkem této upravy. Měl jsem to v plánu to vymyslet i na 120
|
19.12.07, 21:00 |
|
|
michalkatka
|
takže s tej feldy zober chladič, komplet kúrenie, kompresor, všetky trubky, remenice (je na 6drážkový remeň), držiak kompresora, elektroniku čo to riadi (neviem či nie je v kúrení - je úplne iné ako klasika), tú nádobku kde sa to plní a je na tom aj filter.... zabudol som niečo?
ak to malo aj servo tak neviem čo je tam rozdielne...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
19.12.07, 21:07 |
|
|
Kristensen
|
nejlepší by bylo pokud by jsi měl komplet topení a ovládání s klimatizací, čerpadlo a komplet držák čerpadla a alternátoru, je na něm chycená napínací kladka, potom je potřeba řemenice pro alternátor, vodní pumpu (případně i alternátor) a kliku 6ti drážková, veškeré potrubí, chladič media a hodně trpělivosti.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
19.12.07, 21:52 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
diki, to ste ma potesili ze by to slo
hoci ja sam to asi nezvladnem
ale este je skoro nakolko som este nic nezohnal
potom sa zastavim, michal, wordy
edit: este ma napadlo ze u fava bude asi problem ze ten chlad bude zrejme dost unikat, to vidim ako dost zasadny problem
|
19.12.07, 23:40 |
|
|
michalkatka
|
deekay píše: diki, to ste ma potesili ze by to slo hoci ja sam to asi nezvladnem ale este je skoro nakolko som este nic nezohnal potom sa zastavim, michal, wordy edit: este ma napadlo ze u fava bude asi problem ze ten chlad bude zrejme dost unikat, to vidim ako dost zasadny problem
ja som to chcel už dávnejšie, ale akosi na to nieje čas a ani prostriedky, a bojím sa toho že keď to nahodím tak to bude stále niekde fučať a náplň stojí cca 1000skk, kompresor ktorý má 100tis km je zrelý na repas, a vlastne kupuješ mačku vo vreci.
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
20.12.07, 19:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|